Tuesday, 20 January 2015

God Jenta Alice pusen


GodJenta Alice er nå på Finn.no - må innrømme at jeg fikk tårer i øynene når jeg leste annonsen. Hun er så skjønn denne pusen, og når hun får sitt "foralltid hjem" hos noen skjønne mennesker er jeg sikker på at det kommer til å bli dager med masse glede. Jeg har nettopp oppdaget at det beste hun vet, er hamburger rygg. Det var to Elleville lykkelige småpuser som sto rundt meg i morges og ventet på godsaker. Utrolig hvor glad jeg er blitt i Alice pusen. Hun har noe så vart og fint over seg som er helt unikt 

Beskrivelse

Alice startet livet sitt som hjemløs katt i Murgata i Stavanger.. Hun byttet fosterhjem rett før jul - før dette har hun bodd sammen med sin bror Asterix som også er reddet fra samme sted
Alice er en nysgjerrig og forsiktig jente. Veldig snill og har aldri vist aggressive sider. Hun synes det er litt skummelt å nå være inne katt, men viser nye tegn til forbedring hver dag. 

Fostermor forteller:
Hun kommer nok til å bli en sosial og kosen katt, bare hun får noe tid på seg. I skrivende stund ligger hun 50 cm ved siden av meg, men jeg får enda ikke ta på henne. Hun freser og knurrer mindre nå, skjer faktisk veldig sjelden, men hun er var for bevegelser og lyder og er stadig på vakt. Hun er veldig kontaktsøkende men tør liksom ikke helt å slippe seg løs. Det er en nydelig jente som fortjener å få noen mennesker som virkelig har tid og tålmodighet til henne. Hun sosialiser nå fint med pusefrøken Sonja som kom hit etter henne, de leker og har det gøy sammen. 

Hun verken biter eller klorer, men som sagt en smule engstelig og sky. 
Ta en titt på Finn annonse: 


Fostermor til Alice skriver også om henne og hennes fremskritt i en blogg så du kan lese samt se bilder av henne der. 
http://janemonicatvedt.blogspot.no/2015/01/women-and-cats-will-do-as-they-please.html?spref=fb

Aldersgrense for adopsjon er 22 år. 

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse 
nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Vi trenger også fosterhjem!

Om oss:
Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren ble dannet November 2013, og er en frivillig organisasjon som jobber for dyrs velferd. Vi er en av 28 lokalavdelinger under Dyrebeskyttelsen Norge. Dyrebeskyttelsen Norge er en av verdens eldste dyrevernorganisasjoner, etablert i 1859, og er Norges største og eldste dyrevernorganisasjon.

Arbeidet vi gjør består hovedsaklig av informasjonsarbeid og omplassering av eierløse dyr. For å gjøre dette er vi avhengig av hjelp fra andre frivillige samt økonomiske bidrag. Arbeidet vi gjør er basert på frivillighetsarbeid uten noen form for økonomisk kompensasjon.

Org.nr: 912 677 761
Kontonummer: 1503 41 20789

Du finner oss også på Facebook.Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Sandnesnorske bloggkart!

No comments: