Wednesday, 30 July 2014

REGLENE FOR Å VÆRE MENNESKELIG - Da du kom til verden fikk du ikke med deg noen brukerhåndbok.


“How people treat you is their karma; how you react is yours.”

“If you change the way you look at things, the things you look at change.”

- W. Dyer

“Watch your thoughts, for they become words.
Watch your words, for they become actions.
Watch your actions, for they become habits.
Watch your habits, for they become character.
Watch your character, for it becomes your destiny.”
Unknown


REGLENE FOR Å VÆRE MENNESKELIG

Da du kom til verden fikk du ikke med deg noen brukerhåndbok. Følgende retningslinjer gjør livet bedre.
 1. Du vil få en kropp. Du kan synes hva du vil om den, men den er det eneste du garantert vil ha resten av livet ditt.
 2. Du kommer til å få lekser. Du går på en heltids folkeskole kalt "Liv på planeten Jorden". Enhver person eller hendelse er den Universelle Læreren.
 3. Det finnes ingen feil, bare lekser. Vekst er en eksperimentell prosess. "Fiaskoer" er en like stor del av prosessen som "suksesser".
 4. En lekse gjentas til den er lært. Den blir presentert for deg på ulike måter til du har lært den; så kan du gå videre til neste lekse.
 5. Hvis du ikke lærer lette lekser, blir de vanskeligere. Ytre problemer er en nøyaktig refleksjon av tilstanden inni deg. Når du overkommer indre hindringer forandrer din ytre verden seg. Smerte er måten universet får din oppmerksomhet på.
 6. Du vil skjønne at du har lært en lekse når måten du opptrer på endrer seg. Visdom er praksis. Litt av noe er bedre enn mye av ingenting.
 7. "Der" er ikke bedre enn "her". Når ditt "der" blir et "her" vil du bare få et nytt "der" som igjen virker bedre enn "her".
 8. Andre er bra speil for deg. Du kan ikke elske eller hate noe ved noen uten at det speiler noe som du elsker eller hater i deg selv.
 9. Livet ditt er opp til deg. Livet gir et lerret; du står for malingen. Grip fatt i livet ditt, ellers vil andre gjøre det.
 10. Du får alltid det du vil ha. Underbevisstheten din avgjør helt riktig hvilke energier, opplevelser og mennesker du tiltrekker deg; derfor er den eneste idiotsikre måten å vite hva det er du vil å se på hva du har. Det finnes ingen ofre, bare elever.
 11. Det finnes ikke rett eller galt, men det finnes konsekvenser. Moralisering er til ingen nytte. Dømming holder bare mønstrene på plass. Bare gjør så godt du kan.
 12. Svarene dine finnes inni i deg. Barn trenger andres ledelse; etter hvert som vi modnes stoler vi på hjertene våre der åndens lover står skrevet. Du vet mer enn du har hørt eller lest eller blitt fortalt. Du trenger bare å se, lytte og ha tillit.
 13. Du kommer til å glemme alt dette.
 14. Du kan huske det når du måtte ønske det.Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Sandnesnorske bloggkart!

No comments: