Thursday, 24 July 2014

Lyst sinn gir bedre helse - det ligger stor kraft i å tenke positive tanker.


Bilde fragmenter fra mitt kreative hjørne.

Jeg har stor tro på at det ligger stor kraft i å tenke positive tanker.  Du har selv har evnen til å dra deg selv opp eller ned. 

Mental suffering occurs whenever something is out of kilter in our body.  Mental suffering arises whenever we feel something is out of kilter in our lives, in others` lives, or in the world in general - Steve Hagen

" Hvis du overbeviser deg selv om at du kan utrette noe, så kan du gjøre det forutsatt at det er mulig å utføre - hvor vanskelig det enn kan være. Hvis du på den andre siden inbiller deg at duikke kan utrette den enkleste ting i verden, da blir det umulig for deg og små tuer virker som uoverstigelige fjell".

Emile Coue 

Det er mye forskning som viser til hvor viktig vår tankegang er i hverdagen. Forskning forteller også at positive tanker hjelper mot smerter.
Forskningen viser også at man raskere kan bli frisk dersom man klarer å tenke positivt. Positive affirmasjoner er positive ting man sier til seg selv. Du kan si dem høyt eller bare stille i deg selv. 


Fargeglad inspirasjon - positiv holdning til livet er essensielt. Du blir hva du tenker, tenk glade tanker. 

Positiv tenking reduserer stress.
Se alltid lyst på livet" er et godt råd: En internasjonal undersøkelse viser at et positivt sinn er avgjørende for god helse, i noen tilfeller med større effekt enn dekking av grunnleggende fysiske behov.


Meditasjon er alfo omega i hverdagen. I meditasjon forsvinner fordommer
og begrensninger, ved at egoet glemmes, det du vil huske er sannheten........

Når man tenker positivt, så er sjansene større for at du takler hverdagen din bedre. Når du møter utfordringer, og har lært deg til å tenke positivt, så ser man raskere løsninger fremfor problemer.
 Løsningen ligger aldri utenfor deg selv.  Tenk mer innover enn utover

Tenk positive tanker
Bruk positive ord
Gjør positive handlinger
Og det positive gror


Aldri begrens deg i den daglige leken.
Positive mennesker ser oftere mer innover enn utover i situasjoner. Med det, så mener jeg at dersom noe uforutsett oppstår, så er en positiv person mer løsningsorientert enn en negativ person. Man har ofte bedre selvtillitt/ selvfølelse med positiv tenkning.
 Positiv tenking fører deg ofte lenger i livet ditt. Positive mennesker når oftere sine mål. De er mer positivt innstilt til livet generelt.  Positive følelser som glede og entusiasme er sunt for både sjel og kropp.
 Positiv tenkning kan bedre imunforsvaret ditt. Forskning har vist at mennesker med flere negative emosjoner og en høyere hjerneaktivering for negative tanker, har et svakere immunsystem enn positive mennesker. Forskning har også vist at hvis man tenker positivt om ting i livet sitt, så har man et sterkere imunsystem.


Våg å prøve noe nytt.

"Vær raus med oppmuntringer. Ikke fordi du alltid føler for det, men fordi virkningene er så gode."
 Positiv tenkning viser at man er mer fornøyd med livet sitt generelt. Det ubevisste sinnet ditt vet ikke forsjell på fantasi og virkelighet. Du kan altså 'mate inn' positive tanker til deg selv hver dag, og visualisere at du har et bedre og mer positivt liv. Hjernen din vil da 'tro' på deg. Du vil bli overbevist om at du er en positiv person.

Når du lever i kraften, kjærligheten og gleden i ditt eget vesen, kommer du til å løfte opp millioner. 
 Følg din egen vei. Følg din egen sannhet. Følg ditt eget hjerte. Følg din egen indre fryd, og la hver menneske følge sin, uansett hva dette måtte være. Se etter det gode i alt og alle, og la kjærligheten og gleden din stråle ut til verden hver dag.
~Rhonda Byrne~"Vennlighet i ord skaper tillit.
Vennlighet i tanker skaper dybde.
Vennlighet i det som gis, skaper kjærlighet."
~LAO-TSE

Det ikke hva du gjør en sjelden gang, det er hva du gjør dag ut og dag inn som utgjør den store forskjellen.” – Jenny CraigDu passer hele tiden godt på at bilen din har nok drivstoff. Er du like nøye med å passe på at du selv er full av gode tanker og følelser? 
Du kan bare gå i den retningen du vil i livet når du har riktig drivstoff, og nok av det.
 ~Rhonda Byrne~
Ønsker alle en glad dag i sommervarmen.Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Sandnesnorske bloggkart!

1 comment:

Sandra - There is hope! said...

Bra innlegg, og det er så sant så sant! Jeg har kommet utrolig langt etter at jeg lærte meg å tenke positivt. Det er livsviktig!