Wednesday, 11 June 2014

La kjærligheten være i sentrum av alt du gjør - Don’t speak unless you can improve the silence.“If you take a flower in your hand and really look at it, it's your world for a moment.” 


-Dypt i sentrum av mitt vesen, er det en uendelig kilde av kjærlighet. Jeg tillate denne kjærligheten å strømme til overflaten. Den fyller hjertet mitt, kroppen min, sinnet mitt, bevisstheten min, hele mitt vesen, og stråler ut fra meg i alle retninger og returnerer til meg mangedoblet.
Jo mer kjærlighet jeg bruker og gir, jo mer har jeg å gi. Tilgangen er uendelige Bruken av kjærlighet gjør meg godt, det er et uttrykk for min indre glede.


“Every flower is a soul blossoming in nature.” 
Jeg elsker meg selv; derfor tar jeg kjærlig vare på kroppen min. Jeg gir den kjærlig nærende mat og drikke. Jeg steller kjærlig med den og kler den , og kroppen min reagerer kjærlig på meg med levende helse og energi.
Jeg elsker meg selv; derfor gir jeg meg selv et komfortabelt hjem, et som fyller alle mine behov og er en glede å være i. Jeg fyller rommene med vibrasjon av kjærlighet , slik at alle som kommer inn, meg selv inkludert, vil føle denne kjærligheten og bli næret av den.
Jeg elsker meg selv; derfor jobber jeg med noe jeg virkelig liker å gjøre, noe som bruker mine kreative talenter og evner, arbeider med og for mennesker jeg elsker og som elsker meg, og gir en god inntekt.

“Act of giving something to others is an art of flowering your heart.” 
― Vinayak
Jeg elsker meg selv; derfor oppføre jeg meg og tenker på en kjærlig måte til alle mennesker for jeg vet at det som jeg gir ut kommer mangedoblet tilbake. Jeg bare tiltrekker kjærlige mennesker til min verden, for de er et speilbilde av det jeg er.
Jeg elsker meg selv; derfor tilgir jeg og slipper helt fortiden og alle tidligere erfaringer, og jeg er fri.
Jeg elsker meg selv; derfor lever jeg helt i nået, jeg opplever hvert øyeblikk så godt og vet at
min framtid er lys og glad og trygg , for jeg er et elsket barn av universet og universet tar kjærlig vare på meg nå og for alltid.
Don’t speak unless you can 
improve the silence. ~ Chinese proverb
Fra boken «Du kan helbrede ditt liv,» av Louise L. Hay


Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Sandnesnorske bloggkart!

No comments: