Saturday, 21 June 2014

Glem ikke de vakre dagene!


Blomster og farger. Farger er vakkert. Friske blomster er som en vind av milde, frisk luft. De har en avslappende effekt på deg. De er ikke bare delikat og vakker; de har en beroligende effekt på sinnet. De har iboende energi i dem som de gir til tilskuer. De har makt til å gjøre en kjedelig person glade og blide. De brukes av mennesker av ulike grunner, og på alle anledninger. De gjør atmosfæren livlige og full av energi. De er en kilde som utstråler glede. 

"On this earth as beyond this earth you never are alone,
But are in constant company of things and beings
That take a share in your life as you take a share in theirs.
As you seek them, so they seek you.
As you partake of them, so they partake of you."

- Rumi, “The Book of Mirdad”


Jeg synes at blomster i seg selv er et av tilværelsens største mirakler. De gir liv til sjel og sinn. Ta en tur i hagen eller en tur i skogen. Nyt blomstene, trærne og atmosfæren. Naturen har en egen evne til å bringe balanse og klarhet i tankene. 

Reason is powerless in the expression of Love
...Rumi

Hafiz, time, space and boredom are just passing fads. All your pain, worry and sorrow will someday apologize and confess they were a great lie
...Hafiz

Glem ikke de vakre dagene! For hvis du glemmer dem, kommer de aldri tilbake. Få helt makt over deg selv igjen. Fyll hodet ditt med glade tanker, hjertet med trang til tilgivelse, ømhet og kjærlighet, og munnen din med et smil, og alt blir igjen godt.

Dagen i dag er din!

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Sandnesnorske bloggkart!

No comments: