Monday, 19 May 2014

Vår største redsel er ikke at vi ikke er nok. Vår dypeste redsel er at vi er umåtelig sterke.
Hjemme hos meg: Kunst er helbredene for sjelen. Det tar fokuset bort fra det som er vanskelig i livet, og en evner mer å leve her og nå i nuet.

VÅR STØRSTE REDSEL

Vår største redsel er ikke at vi ikke er nok. Vår dypeste redsel er at vi er umåtelig sterke. Det er lyset vårt, ikke vårt mørke, som skremmer oss mest. Vi spør oss selv, hvordan kan jeg være strålende, storartet, talentfull og fabelaktig?
Men hvorfor skulle du ikke være det?
Du er et Guds barn. At du prøver å virke som om du er liten tjener ingen. Å krympe er ikke å være opplyst, bare for at folk ikke skal kjenne seg usikre i ditt nærvær.

Vi er født til å skape og frambringe Guds storhet i oss. Den finnes ikke bare i noen av oss; den er i alle. Og når vi lar vårt eget lys skinne, tillater vi ubevisst andre å gjøre det samme. Når vi blir fri fra vår egen redsel, blir vårt nærvær automatisk befriende for andre.

– Marianne Williamson, A Return to Love.
 Hjemme hos meg:  Jeg drømmer på et lerret. Livet er et eksperiment som jeg lever hver eneste dag.  Heldigvis så lærer vi noe nytt hver eneste dag.

DRØM ALT DU KAN OG SETT I GANG, NÅ!


I samme øyeblikk som en forplikter seg, setter også forsynet seg i bevegelse. Alle mulige støttende ting inntreffer som ellers aldri ville ha inntruffet. En strøm av begivenheter til ens fordel begynner å skje som følge av beslutninger, og fører til alle slags uforutsette hendelser og møter og konkrete bidrag som ingen ellers ville ha drømt om kunne skje en.
Så gå i gang med alt du kan gjøre eller drømme om at du kan gjøre. Vågemot har geni, kraft og magi i seg. Sett i gang, nå!"
– GoetheHjemme hos meg:  Jeg ytrer meg fritt på et lerret når det som er vanskelig ikke er mulig å si med ord. Ikke sikkert alle skjønner hva de ser, men det betyr heller ikke noe, for det er ikke sikkert jeg heller skjønner alt jeg gjør på lerretet. Kanskje jeg forstår det senere. Min farmor sa alltid: Den som lever får se. 

Lev i dag slik at noen i morgen er glad for at du er til. Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Sandnesnorske bloggkart!

No comments: