Monday, 19 May 2014

Sommerfuglens styrke og engler


Mixed media av Jane Monica Tvedt


SOMMERFUGLENS STYRKE

En mann fant en puppe med en sommerfugllarve. En dag åpnet den seg litt. Mannen satt og så på at sommerfuglen kjempet i timevis med å presse kroppen sin ut av det lille hullet. Så virket det som om den ikke kom lenger. Det så ut som den hadde kommet så langt som den klarte og ikke kunne klare å komme helt ut.
Så mannen bestemte seg for å hjelpe sommerfuglen. Han tok en saks og klippet bort den gjenværende delen av puppen. Da kom sommerfuglen lett ut. Men kroppen var oppsvulmet og vingene små og skrukne.
Mannen fortsatte med å se på sommerfuglen for nå ventet han at vingene når som helst ville folde seg ut og bære kroppen som ville trekke seg sammen i rette øyeblikk.
Ingenting skjedde! I stedet levde sommerfuglen resten av sitt liv krabbende rundt med en oppsvulmet kropp og skrukkete vinger. Den ble aldri i stand til å fly.
Det var noe mannen, i sin godhet og sitt hastverk, ikke forsto. Den begrensende kokongen og kampen som ble krevd av sommerfuglen for at den skulle komme gjennom den lille åpningen var Guds måte å presse væsken ut av sommerfuglens kropp ut i vingene slik at de kunne fly i det øyeblikk den ble fri fra puppen.
Noen ganger er kamp akkurat det vi behøver i livet. Hvis Gud hadde latt oss gå gjennom livet uten hindringer ville det ha lammet oss. 
Vi ville ikke blitt så sterke som vi kunne blitt. Vi kunne aldri fly!


Gode venner er engler som løfter oss opp igjen nå våre vinger har glemt hvordan det er å fly... 
Nils Bredesen


Skytsengelen din er portvakten til kroppen og sjelen din. Du fikk han tildelt før du i det hele tatt ble unnfanget. Han er hos deg hele tiden - du er aldri alene. Skytsengelen din slipper også andre engler inn i livet ditt for å hjelpe deg. Jeg kaller disse englene for lærere. Lorna Byrne "Engler i mitt hår"

 
 Det er ulike måter englene kan vise seg på for oss...som et lysglimt, en bevegelse, en liten fjær som plutselig daler ned foran deg, en lukt, gjennom opplevelser, konturer, indre og ytre bilder, gjennom en følelse - jeg tror hver og en kan se og oppleve englene ulikt, du ser dine engler på din måte, stol på det du ser, på det du opplever og det du føler...B.Ness 


Instagram: http://instagram.com/jane_monica

http://janemonicatvedt.no/

http://www.psykosyntese.net/inspirasjoner/sommerfuglens-styrke/

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Sandnesnorske bloggkart!

No comments: