Friday, 2 May 2014

Holdning er en liten ting som utgjør en stor forskjell - Ruskonferansen/Smerten og håpet - 13 røde damer med positive ord
Det nærmer seg Ruskonferansen Smerten og Håpet, og som pårørende har jeg forsøkt å sette fokus på dette viktige arbeidet som Veiledningssentrene rundt om i NOrge gjør. Tilbakemelding ifra Veiledningssentrene er at de har større pågang enn noen sinne før.

Jeg har et motto og det er:  at sammen er vi sterke. Sammen kan vi utrette så mye mer, enn når vi står alene, og vi som pårørende trenger et veiledningssenter hvor vi kan hendvende oss når vi trenger.

Jeg oppfordrer alle som føler at de trenger noen å snakke med å ta kontakt med ditt lokale veiledningssenter for pårørende, det kan forandre din egen hverdag til en bedre hverdag, for det er viktig å også pleie seg selv om vi skal være sterke støttespillere for de menneskene som er blitt syke, og som enda mer enn noensinne trenger de pårørende og deres omsorg, samt å være en pådriver til at de får den hjelpen som de skal, samt å kanskje være med på å skape en endring i samfunnet som gjør at det systemet som finnes blir bedre.


Det finnes 10 forskjellige kort i salg over hele landet til inntekt for veiledningssenteret for pårørende, og flere kort kommer. De koster 30 kroner pr stk. 
http://veiledningssenter.no/
http://janemonicatvedt.no/
Nå har jeg registrert meg på Bloggurat. Jeg har plassert min blogg i Sandnesnorske bloggkart!

No comments: